vrijdag 25 september 2015

Gevonden - Harlan Coben

Sinds hij acht maanden geleden zijn vader zag sterven, worstelt Mickey Bolitar met leugens, duistere geheimen en onbeantwoorde vragen. En hij krijgt alleen maar meer problemen: Spoon ligt in het ziekenhuis, Rachel houdt hem aan het lijntje, zijn basketbalteam haat hem en Ema onthult dat ze een online vriendje heeft dat spoorloos is verdwenen. Hoewel hij zijn twijfels heeft, belooft hij Ema te helpen. Ook een teamgenoot die hem sart laat hij niet stikken. En hij blijkt meer met zijn oom Myron gemeen te hebben dan hij dacht. Ondertussen blijft Mickey speuren naar wat de dood van zijn vader betekent - maar kan hij de antwoorden wel aan?

2 opmerkingen:

  1. Een fantastisch boek met een goed verhaal. Je wordt vanaf de eerste pagina meegesleept in het verhaal. Zeker een aanrader voor fans van trillers. Er wordt makkelijke taal gebruikt en de zinnen lezen vlot. Het verhaal zit goed in elkaar en op de juiste momenten komt er komedie aan te pas.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind dit boek erg spannend. Het staat vol met spanning en avontuur. Het is makkelijk geschreven. Bij elk nieuw hoofdstuk komt er steeds meer spanning bij. Het is zeker een aanrader voor wie houdt van thrillers.

    BeantwoordenVerwijderen